TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE LIVRARE ȘI PLATĂ

LIVRARE LA DOMICILIU ÎN TOATĂ ȚARA!

Produsele de pe site-ul nostru vor fi livrate în maxim 3 zile de la plasarea comenzii prin metoda de livrare aleasă de dumneavoastră. Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru livrarea cu întârziere a partenerului nostru logistic. Puteți solicita livrarea la locul de muncă sau la apartamentul tău  în zilele lucrătoare între orele 9.00 și 17.00. Îți  recomandăm să te asiguri  că dai o adresă pentru livrare unde curierul nostru  te poate găsi pe tine  sau pe reprezentantul tău, între orele 9:00 și 17:00. Dacă alegi plata ramburs, asigură-te că ai suma necesară pentru plata facturii. În timpul procesului de comandă, poți introduce informații în plus privind livrarea, în secțiunea de comentarii (de exemplu, sonerie, portar, numele reprezentantului etc.). Dacă ai probleme cu livrarea, te rugăm să apelezi serviciul clienți al partenerului nostru logistic contractat, unde poți  obține informațiile exacte folosind codul de urmărire furnizat în scrisoarea de confirmare.

Pachetul tău  va fi livrat întotdeauna la domiciliul tău  sau la un punct Packeta. Costul livrării este de 18.99 lei (în cazul pachetului livrat la un punct Packeta) și de 18.99 lei (în cazul livrării la domiciliu).

PLATA CU NUMERAR SAU CU CARDUL DE CREDIT DIRECT LA CURIER ( ÎNCASAREA PLĂȚII)

Plătiți valoarea comenzii dumneavoastră curierului courier. Apoi, veți primi o chitanță care confirmă atât primirea pachetului, cât și realizarea plății.

PayU

Dacă alegi  această opțiune, plata ta va fi efectuată prin metoda PayU, recunoscută la nivel international, fiind un sistem de plăți securizat, având toate autentificările necesare, unde puteți plăti cu carduri Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro și American Express, potrivite pentru plata online.

AVEȚI VREO ÎNTREBARE?

Contactați-ne:

E-Mail: [email protected]