Toate produsele Smartwatcherz beneficiează de o garanție de 90 de zile de returnare a banilor. Culorile și accesoriile noastre sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate de către mâini pricepute pentru a se potrivi perfect cu ceasul tău. De aceea ceasul îți va veni perfect!

“În înființarea și administrarea magazinul nostru online, prioritatea noastră este satisfacția clienților! Atunci când clienții noștri fac cumpărături online, nu pot vedea produsele noastre în realitate, așa că, în mod natural, garantăm că ceea ce primesc corespunde cu ceea ce este descris pe site și în imagini. În consecință, am introdus garanția noastră de 100% banii inapoi prin care ne angajăm să rambursăm clienților noștri prețul de achiziție și costurile de transport, fără a pune întrebări, în cazul în care aceștia nu sunt mulțumiți cu produsul!” – Bálint Horváth, fondator al Smartwatcherz

Prin urmare, te rugăm să ne contactezi dacă ești nemulțumit de produsul pe care l-ai primit, dacă nu îți place culoarea, mărimea sau dacă ai orice altă problemă legată de acesta. Trimite-ne un e-mail la [email protected] și te vom ajuta să rezolvi problema.

Dacă anulezi comanda, îți vom rambursa imediat prețul de achiziție și cheltuielile de expediere imediat, fără a pune întrebări!